Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Una botiga de la cadena MediaMarkt (Metropolitano).

L’Ajuntament destaca l’atractiu que tindrà MediaMarkt a Lloret

L’establiment obrirà les portes a la planta baixa del centre comercial Porta Lloret, propietat del grup Bonpreu Esclat, el qual –tot i que preveia unes dades més positives- ha consolidat les vendes al supermercat, segons fonts municipals.

Una botiga de la cadena MediaMarkt (Metropolitano).

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La cadena MediaMarkt ha comprat la botiga Worten de Lloret, de la qual en mantindrà la plantilla així com l’activitat al centre comercial PortaLloret. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca “la capacitat d’atracció” que tindrà un establiment de MediaMarkt, un cop instal·lat a la vila, de cara a residents i a veïns de proximitat.

Segons fonts municipals, Worten estava satisfet amb les vendes a Lloret però la seva marxa respon a un acomiadament col·lectiu que culminarà amb el cessament de les seves operacions a l’Estat espanyol (més enllà del centre logístic que manté a Madrid per a la venda en línia i 15 botigues que mantindrà a les Illes Canàries). La multinacional preveu acomiadar 222 treballadors dels 552 que té a l’Estat. L’acord amb els sindicats està pràcticament tancat, només falta concretar uns detalls sobre les indemnitzacions.

La botiga Worten forma part del centre comercial Porta Lloret
La botiga Worten, al centre comercial Porta Lloret

En total, Worten vendrà a MediaMarkt 17 botigues amb l’acord de transferència de 270 empleats; fet que contribueix a preservar el 73% dels llocs de treball corresponents a la plantilla actual de Worten a l’Estat. Així, doncs, les set botigues que tenia fins ara Worten en propietat a Catalunya –entre les quals, la de Lloret i Platja d’Aro- no es veuran afectades pel procés de tancament, ja que seran traspassades a MediaMarkt.

L’establiment obrirà les portes a la planta baixa del centre comercial Porta Lloret, propietat del grup Bonpreu Esclat, el qual –tot i que preveia unes dades més positives- ha consolidat les vendes al supermercat, segons fonts municipals.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.