20.1 C
Lloret de Mar
La botiga Worten forma part del centre comercial Porta Lloret (El Punt Avui)

MediaMarkt ha comprat la botiga Worten de Lloret i en mantindrà la plantilla

De fet, Worten vendrà a MediaMarkt 17 botigues amb l’acord de transferència de 270 empleats; fet que contribueix a preservar el 73% dels llocs de treball corresponents a la plantilla actual de Worten a l’Estat.

La botiga Worten forma part del centre comercial Porta Lloret (El Punt Avui)

Darreres Notícies

Mediamarkt ha comprat la botiga Worten de Lloret, que forma part del centre comercial Porta Lloret. De fet, Worten ultima un acomiadament col·lectiu que culminarà el cessament de les seves operacions a l’Estat espanyol, més enllà del centre logístic que manté a Madrid per a la venda en línia i 15 botigues que mantindrà a les Illes Canàries.

Segons informa el Diari de Girona, la multinacional preveu acomiadar 222 treballadors dels 552 que té a l’Estat. L’acord amb els sindicats està pràcticament tancat, només falta concretar uns detalls sobre les indemnitzacions. En total, Worten vendrà a MediaMarkt 17 botigues amb l’acord de transferència de 270 empleats; fet que contribueix a preservar el 73% dels llocs de treball corresponents a la plantilla actual de Worten a l’Estat.

Així doncs, les set botigues que tenia fins ara Worten en propietat a Catalunya –entre les quals la de Lloret de Mar i també una a Platja d’Aro- no es veuran afectades pel procés de tancament, ja que seran traspassades a Mediamarkt.

spot_img

El + Vist