17.1 C
Lloret de Mar
Cementiri de Lloret de Mar

Lloret de Mar ofererirà més de 160 activitats culturals en diversos idiomes al llarg de l’estiu

El programa de Lloret Turisme inclou visites guiades i teatralitzades i tallers infantils.

Cementiri de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Lloret de Mar ofereix més de 160 activitats culturals en diversos idiomes per aquest estiu. El programa inclou visites guiades i teatralitzades i tallers infantils.

Les propostes, que han començat aquest mes de juny, i que s’allargaran fins a finals de setembre, estan disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Aquests varien en funció del mes i de la temàtica. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que, enguany, s’inclouen espais com el Cementiri Modernista i el Jardins de Santa Clotilde.

L’oferta més extensa és la visita guiada de la ruta indiana de Lloret, amb entrada a la Casa Museu de Can Font. S’ofereix en català, castellà, anglès i francès, segons el dia. A més, aquest estiu es recupera la visita teatralitzada Memòries del passat, que es pot veure a Can Font en català i castellà durant els mesos de juny i setembre.

Pel que fa al públic familiar, s’han programat dos tallers, un de màgia i un altre de construcció d’un vaixell al Museu del Mar. A més, s’han organitzat dues activitats al Turó Rodó, la visita Els romans ja són aquí i un joc de pistes titulat La maledicció dels déus

El 2018 ha estat declarat Any Europeu del Patrimoni Cultural pel Parlament Europeu, i Any del Turisme Cultural per l’Agència Catalana de Turisme.

spot_img

El + Vist