7.2 C
Lloret de Mar

La Comunitat Musulmana de Lloret es concentra contra els genocidis a Palestina

La convocatòria és avui divendres (19:30 hores) a la plaça Pere Torrent. Recordem que el ple va aprovar una moció d'ICV - EUiA i ELLSSP en la mateixa línia.

El regidor presentant el punt al ple
El regidor presentant el punt al ple

Darreres Notícies

La Comunitat Musulmana de Lloret es concentra aquest divendres per dir prou als genocidis a Palestina. La mobilització, que compta amb el suport d’ICV-EUiA i Podem, començarà a dos quarts de vuit de la tarda, a la Plaça Pere Torrent.

servicios profesionales jimenez

Es mostrarà la solidaritat amb el poble palestí que condemna la contínua agressió israeliana contra Palestina. Segons la comunitat musulmana, aquests atacs han provocat ja la mort de centenars de màrtirs i milers de ferits.

En el passat plenari, els grups municipals d’ICV-EUiA i En Lloret Sí Se Puede, van presentar una moció, que va ser aprovada, amb l’objectiu de condemnar les massacres comeses per les forces armades israelianes contra la població palestina. El regidor proposant va ser Miguel Gràcia, d’ICV-EUiA.

La manifestació contra els genocidis a Palestina és aquest divendres, a dos quarts de 8 de la tarda, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist