Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Batlle, integrant de la llista gironina de Junts.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Batlle, integrant de la llista gironina de Junts.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Maria Antònia Batlle és la número 5 de la llista gironina de Junts per Catalunya en les eleccions del pròxim 14 de febrer.

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb “honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya”. Afegeix que “a Junts m’hi sento còmoda, defensant les meves conviccions, és un partit amb un projecte integrador”.

Batlle destaca que la prioritat del partit -que recorda que està a favor de l’arribada de la C-32 fins a Lloret, tot i que el grup municipal de Junts a Tossa hi hagi votat en contra- és reactivar l’economia, en crisi per la pandèmia, i assolir la independència de Catalunya.

Entre els anys 2007 i 2011, Maria Antònia Batlle va ser regidora de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb el grup de Convergència i Unió, al capdavant dels departaments de Promoció Cultural, Festes i Joventut. Ara, forma part de la llista de Junts per Catalunya a Girona, que encapçala Gemma Geis. Com a número 2 hi ha l’actual alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. El tercer lloc és per Salvador Vergés i el quart, per Francesc Ten.

Batlle no és, ni molt menys, l’única lloretenca que va a les llistes del 14F. Jaume Dulsat, l’alcalde, és el cap de llista del Partit Demòcrata per Girona i Jordi Orobitg ocupa el sisè lloc a la llista d’ERC per Girona.

Sobre la data, el TSJC manté per ara les eleccions el 14F i podria dir en plena campanya si les ajorna. El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.