30.9 C
Lloret de Mar
Jordi Orobitg a la presentació de la Llei de Transitorietat (El Periódico)

Jordi Orobitg ocuparà el sisè lloc a la llista de Girona a les eleccions del 14-F

Està orgullós de poder aportar el seu grau d'experiència, tot i que des d'un primer moment es va mostrar disposat a cedir els primers llocs per afavorir l'entrada de noves persones al partit.

Jordi Orobitg a la presentació de la Llei de Transitorietat (El Periódico)

Darreres Notícies

Jordi Orobitg ocuparà el sisè lloc a la llista gironina per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Orobitg és portaveu d’ERC a Lloret des de fa nou anys i aquesta és la tercera legislatura que forma part de l’equip de govern, tot i que l’actual mandat van estar uns mesos a l’oposició.

Al Parlament, hi va entrar com a diputat de Junts pel Sí l’any 2015, legislatura en què, entre altres coses, en el marc del procés sobiranista va ser un dels ponents de la Llei de Transitorietat i de la Llei del Referèndum. El desembre del 2017 es van tornar a convocar eleccions al Parlament i aquesta vegada ERC s’hi va presentar per lliure. El lloretenc ocupava també el sisè lloc a la llista per la demarcació de Girona i gairebé un any després va tornar a entrar al Parlament per les renúncies de la consellera Dolors Bassa i la diputada Magda Casamitjana.

Ara està molt satisfet de tornar a formar part de la llista i orgullós de poder aportar el seu grau d’experiència, tot i que des d’un primer moment es va mostrar disposat a cedir els primers llocs per afavorir l’entrada de noves persones al partit. Orobitg remarca, en aquest sentit, la incorporació a la llista de Bartomeu Compte, exsecretari general de CCOO a les comarques gironines.

La llista d’ERC a Girona l’encapçalarà Teresa Jordà, seguida als primers llocs de Sergi Sabrià, Anna Caula, Bartomeu Compte, Laia Cañigueral i Jordi Orobitg. I la tanca el reconegut Josep-Maria Terricabras. A Barcelona, el cap de llista és Pere Aragonès; a Lleida, Marta Vilalta; i a Tarragona, Raquel Sans.

spot_img

El + Vist