17.6 C
Lloret de Mar
Conclusions de l'estudi

Un estudi conclou que menys del 15% de vehicles utilitzarien la C-32 fins a Lloret

Aturem la C-32 ha presentat el resultat de l'estudi fet durant el mes d'agost i creu que no està justificada la prolongació de l'autopista fins a Lloret.

Conclusions de l'estudi

Darreres Notícies

Només el 14’41% dels vehicles que accedeixen a Lloret des de Blanes utilitzarien la prolongació de l’autopista. És la conclusió de l’estudi encarregat per la plataforma Aturem la C-32 fet durant el mes d’agost, un dels mesos en què hi ha més problemes de mobilitat entre els dos municipis.

Un portaveu de l’entitat, Joan Mora, considera que aquest resultat demostra que el cost econòmic i mediambiental que suposa fer arribar la C-32 fins a Lloret no està justificat pel nombre d’usuaris que utilitzarien aquest tram.

Amb les dades a la mà, la plataforma vol reunir-se amb representants de la Generalitat per demanar-los que aturin el projecte i estudiïn quines actuacions resoldrien els veritables problemes de mobilitat del territori.

En aquest sentit, l’entitat defensa alternatives més sostenibles com el desdoblament de la carrera GI-682, que uneix Lloret i Blanes, tot i que reconeix que amb això no n’hi ha prou.

De manera paral•lela a l’informe que ha fet públic la plataforma Aturem la C-32, l’Ajuntament de Lloret també ha encarregat un estudi aquest estiu i caldrà comparar els resultats, tot i que Joan Mora creu que seran molt semblants.

spot_img

El + Vist