10.1 C
Lloret de Mar

500.000 euros per eixamplar la vorera i reurbanitzar l’espai

L’Ajuntament destinarà mig milió d’euros a millorar l’encreuament que uneix l’avinguda Vila de Blanes i l’avinguda de Vidreres. En concret, ampliarà una de les voreres, que ara mateix no arriba als 60 centímetres d’amplada. Per fer-ho, però, haurà d’expropiar dos locals: un està en ús i l’altre no. La negociació amb els propietaris fa que […]

Vorera de l'encreuament
Vorera de l'encreuament

Darreres Notícies

L’Ajuntament destinarà mig milió d’euros a millorar l’encreuament que uneix l’avinguda Vila de Blanes i l’avinguda de Vidreres. En concret, ampliarà una de les voreres, que ara mateix no arriba als 60 centímetres d’amplada. Per fer-ho, però, haurà d’expropiar dos locals: un està en ús i l’altre no. La negociació amb els propietaris fa que s’allargui el projecte, que el regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez, espera poder fer realitat com més aviat millor, tot i que reconeix que serà difícil fer-ho abans que acabi el mandat.

Martínez argumenta que han decidit actuar en aquest punt perquè, tot i que no s’hi han produït accidents importants, és un lloc perillós per als vianants.

El regidor ha explicat que els 500.000 euros -als que s’haurà de sumar l’IVA- serviran per pagar les expropiacions i el posterior enderroc dels edificis, però també per reurbanitzar tot l’espai.

L’Ajuntament té la negociació ben encaminada amb un dels propietaris, mentre que amb l’altre encara s’hi està treballant. Si no s’arriba a un acord, el jurat d’expropiació forçosa decidirà si el preu que marca l’Ajuntament és correcte o no. Tot plegat fa que sigui impossible fixar una data per a l’inici de les obres. El que sí que és segur és que el projecte ja està redactat i, després d’aprovar-se inicialment al ple de dilluns passat, estarà trenta dies en exposició pública perquè tothom que ho vulgui pugui presentar al·legacions.

spot_img

El + Vist