16.5 C
Lloret de Mar

63 empreses col·laboren amb el congrés TBEX Costa Brava

Les empreses que col•laboren amb el congrés són molt variades, com els hotels que permeten allotjament per conèixer el territori abans i després del congrés.

El congrés se celebrarà a l'Evenia
El congrés se celebrarà a l'Evenia

Darreres Notícies

63 empreses de Lloret col•laboren amb el congrés internacional de blocaires TBEX Costa Brava, que se celebra al municipi de dijous a dissabte.

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, considera que és una bona xifra i remarca que l’esdeveniment és molt beneficiós per a la destinació en general, però també per als empresaris en particular.

Les empreses que col•laboren amb el congrés són molt variades, però destaquen els hotels que permetran als blocaires allotjar-se a la destinació els dies posteriors a l’esdeveniment per poder conèixer més a fons Lloret, la Costa Brava i Catalunya en general. De fet, tant durant els dies posteriors com previs al congrés, hi ha una àmplia oferta d’activitats per als participants, ja que el seu perfil és molt variat.

La recepció dels més de 700 blocaires provinents d’arreu del món es farà dijous al vespre a la platja de Santa Cristina, mentre que les xerrades i ponències tècniques es faran entre divendres i dissabte al Palau de Congressos de l’Evenia.

spot_img

El + Vist