18.8 C
Lloret de Mar

Els Amics de la Música presenten una temporada amb 16 propostes molt variades

Els Amics de la Música també demanen als veïns que apadrinin els tubs de l'orgue parroquial.

Darreres Notícies

Els Amics de la Música ofereixen una temporada de concerts molt variats. Aquesta setmana han presentat la proposta, que comptarà amb setze actuacions de diferents estils musicals, com l’òpera, el jazz, el gospel o el cant coral. A més, també inclou teatre, poesia i una conferència. Ho ha explicat Sílvia Castillo, membre de l’entitat, que ha afegit que la seva intenció també és donar cabuda a joves valors.

Recordem que als Amics de la Música, com a entitat sense ànim de lucre, els mouen dos objectius: restaurar l’orgue de la parròquia i difondre la cultura musical a Lloret. 

Cal dir que totes les bandes que actuen al llarg de la temporada ho fan de manera solidària, per col•laborar amb la causa. Des de l’associació es fa una crida a la col·laboració dels veïns. Hi ha cinc vies diferents, com apadrinar un tub, anar als concerts, fer-se soci, realitzar donatius o bé esponsoritzar la temporada. Aquesta última proposa s’adreça a les empreses.

Tots els concerts es fan dins i fora de la parròquia de Sant Romà i el primer arriba per Setmana Santa, dissabte 15, amb el Trio Petit Barroc.

spot_img

El + Vist