22.6 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana se celebren les Jornades de la Casa de Cúllar

Les activitats començaran divendres i s'allargaran fins diumenge.

La Casa de Cúllar fent migas
La Casa de Cúllar fent migas

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana Lloret celebra les Jornades de Cúllar, amb motiu de l’onzè aniversari de l’agermanament entre la població andalusa i la catalana. S’espera una gran afluència de cullerenses, ja que vindran dos autocars directament de Cúllar i moltíssimes persones d’arreu de Catalunya.

El president de l’entitat lloretenca, Dani Torrente, ha explicat que una de les activitats més destacades serà el tercer festival de la Casa de Cúllar divendres. Consistirà en la representació de l’obra Motín en Guadaíra i en un espectacle de flamenc i un de countrySe’n faran dues funcions, a les set de la tarda i a les nou de la nit. Les entrades valen sis euros i s’han de comprar a la seu de la Casa de Cúllar.

Com cada any, l’entitat farà intercanvis amb altres associacions, amb les quals compartirà àpats populars i la tradicional missa rociera, que recordem que ara es fa a l’església parroquial.

Les jornades es complementaran amb una exposició fotogràfica de Marisol García, titulada Miradas, que mostra imatges de la celebració de moros i cristians. I, com sempre, hi haurà les parades amb productes de la terra. Les jornades comencen divendres i s’allarguen fins diumenge i la seu principal és al pavelló municipal d’esports.

spot_img

El + Vist