24.1 C
Lloret de Mar

Mor, als 78 anys, Juan García, president honorífic de la Casa de Cúllar de Lloret de Mar

La família serà al tanatori avui, de 16 a 19 hores. Demà, a les 10, es farà una missa a l'Església i, tot seguit, es traslladarà el cos fins a Cúllar, on serà enterrat.

Juan García (al centre) en la inauguració del passeig de Cúllar
Juan García (al centre) en la inauguració del passeig de Cúllar

Darreres Notícies

Ha mort, als 78 anys, Juan García, qui va ser president de la Casa de Cúllar durant 20 anys, des que es va crear fins al 2013, quan va ser nomenat president honorífic. Un càrrec que ell mateix va rebre amb molta satisfacció.

Juan García fent migas, en una imatge d’arxiu (Casa de Cúllar)

Qui va agafar el relleu de Juan García a la presidència de la Casa de Cúllar va ser Dani Torrente, que encara ostenta el càrrec. Assegura que han rebut la notícia amb una tristesa profunda. Juan García i Dani Torrente van crear plegats la Casa de Cúllar a Lloret de Mar i García, sempre molt orgullós tant de Cúllar com de Lloret de Mar, va estar en actiu fins a l’últim moment.

Juan García (a l’esquerra), en l’entrega del xec solidari a Pas a Pas, aquest mateix abril (Casa de Cúllar)

Dani Torrente explica que, tal com volia el mateix Juan García, s’interpretarà la cançó Granada, d’Isaac Albéniz, i serà enterrat a Cúllar. La família serà al tanatori avui a la tarda, de quatre a set. Demà a les 10 del matí es farà una missa a l’església de Sant Romà i, tot seguit, es traslladarà el cos fins a Cúllar, on serà enterrat.

spot_img

El + Vist