10.7 C
Lloret de Mar

L’institut Coll i Rodés organitza activitats sobre benestar emocional i físic

La iniciativa, adreçada a alumnes, famílies i mestres, va destinada a recuperar necessitats sorgides en la pandèmia.

Els responsables del programa sobre benestar, aquest dilluns, en la presentacií.
Els responsables del programa sobre benestar, aquest dilluns, en la presentacií.

Darreres Notícies

L’Institut Coll i Rodés organitza aquest mes de maig les jornades “Més X Mi”, amb l’objectiu d’ajudar a recuperar el benestar emocional i físic que s’ha vist afectat en els dos últims anys al llarg de la pandèmia.

servicios profesionales jimenez

La iniciativa, impulsada pel departament d’orientació del centre, comptarà amb prop d’una quinzena d’activitats.

Hi ha un ventall molt ampli de propostes. Des de tallers de meditació o respiració, sessions de ioga, xerrades, activitat física o concursos. Son gratuïtes i s’adrecen a tota la comunitat educativa, com alumnes, professors i famílies.

“Les activitats són diverses però estan enfocades en la cura personal i en el benestar, tenim des de tallers de meditació i teràpia, xerrades i activitat física”

Encarna Fernández, orientadora de 1r i 2n ESO

La directora de l’Institut, Lluïsa Peralta, assenyala que aquestes jornades neixen de la necessitat social de recuperar el benestar físic i emocional.

“Veient les necessitats que han sorgit amb la pandèmia, hem volgut organitzar aquestes activitats perquè siguin beneficioses per a tota la comunitat educativa”

Lluïsa Peralta

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, valora de manera molt positiva que hagi sorgit aquesta iniciativa des d’un centre educatiu. “La nostra salut emocional s’ha vist afectada, és una realitat, és una problemàtica present a tots els llocs i per això és molt interessant treballar per donar una estabilitat emocional a les persones, no només des de les institucions”, apunta.

Jornades Mes X Mi - Institut Coll i Rodés

Les activitats, que s’allarguen fins a finals de mes, comença aquest mateix dimarts, amb una xerrada sobre pensaments, emocions i comportaments.

El programa es pot consultar al web de l’Institut Coll i Rodés.

spot_img

El + Vist