Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Els lloretencs a la Fundació Alícia

Bones sensacions després de la visita a les instal·lacions de la Fundació Alícia

El proper pas és que la Fundació Alícia defineixi una estratègica final i un pla d'accions que es desenvolupi fins al 2022. Tot plegat amb la mateixa finalitat: impulsar el sector gastronòmic de Lloret.

Els lloretencs a la Fundació Alícia

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Donar a conèixer la feina que està fent la Fundació Alícia per impulsar la cuina de Lloret de Mar com a distintiu turístic. D’això ha servit la visita, aquest dilluns, a la seu de la fundació, a Sant Fruitós del Bages. Hi han assistit una 40a de lloretencs, entre empresaris, representants dels gremis d’hostaleria i restauració, veïns i tècnics municipals.

Plegats han treballat l’estratègia per potenciar la destinació a partir de la seva gastronomia, un àmbit en què la fundació Alícia és tot un referent internacional. Jaume Biarnés, cap de cuina de la fundació, assenyala que assessorar Lloret és tot un repte. L’alcalde Jaume Dulsat argumenta que Lloret ha anat a buscar l’assessorament de la fundació Alícia perquè “és un referent dins el sector de la tecnologia dels aliments i són gent molt indicada per ajudar a reposicionar la gastronomia”. 

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que aquest dilluns s’ha fet un pas més per consensuar l’estratègia sobre la cuina local per tal que arribi a ser motiu de visita a la destinació.

El projecte el desenvolupa la fundació Alícia, i el coordinen l’Ajuntament, amb els gremis empresarials de la destinació. La primera fase, ja realitzada, ha consistit en una investigació documental i en un seguit d’entrevistes. Alguns dels empresaris que hi han participat són Francesc Batlle i Vanessa Agustí.

En tot aquest procés, la formació té un paper fonamental. Per això també ha assistit a la jornada d’aquest dilluns Lluïsa Peralta, directora de l’institut Coll i Rodès, on es duen a terme cicles formatius de cuina i hostaleria.

El proper pas és que la Fundació Alícia defineixi una estratègica final i un pla d’accions que es desenvolupi fins al 2022. Tot plegat amb la mateixa finalitat: impulsar el sector gastronòmic de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.