10.7 C
Lloret de Mar

570 persones passen pel teatre en els dos espectacles programats el cap de setmana

Divendres l'Escape Show, basat en un room escape, va esgotar les entrades, mentre que diumenge l'espectacle familiar 'La Rateta presumida' va aplegar unes 200 persones.

Escape Room
Escape Room

Darreres Notícies

Després d’omplir el teatre dues vegades amb les funcions de Justo Molinero, aquest cap de setmana les propostes de l’equipament han tornat a ser un èxit i hi han passat 570 persones. D’una banda, divendres, amb l’Escape Show, basat en un room escape, que va esgotar les entrades. Al llarg de 60 minuts, el públic va haver de resoldre enigmes i superar diferents proves, per aconseguir un antídot per a poder salvar les seves vides. El regidor de Cultura, Albert Robert, remarca que s’omplís l’aforament i, també, que es captés un públic poc habitual.

servicios profesionales jimenez

Diumenge, es va fer l’espectacle familiar La Rateta Presumida, que va aplegar al voltant de 200 espectadors. La història, representada per la companyia T-Gracia, va comptar, també, amb un repertori de cançons originals, que van fer passar una estona divertida a petits i grans. El regidor està molt satisfet d’aquest inici de temporada.

Ara, després d’una petita aturada per Carnaval, la programació continuarà els dies 16 i 17. D’una banda, es podrà gaudir de la Marató de Pel·lícules Ensucrades de Sant Valentí, que comptarà amb tres projeccions: Pretty Woman, Historias de San Valentín i Love Actually. D’altra banda, es representarà la comèdia Guantanamera, del Grup de Teatre El Mirall de Blanes.

El plat fort d’aquest mes serà el dia 25, amb l’obra Clàudia, que ha estat representada al Teatre Nacional de Catalunya. Arribarà de la mà de la companyia La Conquesta del Pol Sud, en un muntatge interpretat per la protagonista dels fets reals.

spot_img

El + Vist