11.6 C
Lloret de Mar
Participants i organitzadors

Bones sensacions a la hackaton d’emprenedoria organitzada al Puntet

La iniciativa va consistir en plantejar a una quinzena de joves dividits en quatre grups les problemàtiques o els reptes de quatre negocis lloretencs.

Participants i organitzadors

Darreres Notícies

La primera Hackaton d’emprenedoria i innovació que s’ha dut a terme a Lloret ha deixat molt bones sensacions tant als organitzadors com als participants. La iniciativa, com ja vam explicar, va consistir en plantejar a una quinzena de joves dividits en quatre grups les problemàtiques o els reptes de quatre negocis lloretencs, que són la pastisseria Alarcón, la botiga de roba interior Esther Clemente, el Disc Club i la Caseta, de llaminadures i articles de festa.

A la ràdio hem parlat amb dos dels joves participants, que coincideixen en què ha estat una experiència molt enriquidora. La Marian El Jaiebi, per exemple, que ha estudiat filologia àrab, creu que li ha donat una nova visió del món empresarial.

L’Àlex Gómez, que es dedica al món dels graffitis, ha comentat una de les propostes que va fer el seu grup per a la pastisseria Alarcón; un negoci que vol fer arribar als clients la gran varietat de pa que ofereix. La idea dels joves consistia en crear la Wikipa. Un altre exemple l’ha donat la comerciant Esther Clemente, que ha explicat que a ella li van proposar que promocioni una línia de roba que té a la botiga com a roba lloretenca, seguint l’exemple de la roba eivissenca.

El tècnic de joventut, Carles Carbonell, ha explicat que al llarg de les 24 hores que va durar l’activitat, els joves van fer un munt de propostes, ja que el principal requisit que va marcar el tutor, Josep Lluís Sánchez Brugarola, era que d’inici mai no es descartés cap idea.

Cada grup va fer una presentació de les seves propostes i, per acabar, cada comerciant va poder fer una reflexió amb els joves que havien fet la proposta per al seu establiment.

spot_img

El + Vist