9.2 C
Lloret de Mar
Una càmera en ple rodatge

Càsting per trobar figurants per a una superproducció nord-americana

La convocatòria és demà i divendres a la Biblioteca municipal, de 10.30 a 13.30 i de 16 a 20 hores.

Una càmera en ple rodatge

Darreres Notícies

Càsting per trobar figurant, aquest dijous i divendres a Lloret de Mar. Les persones escollides participaran en el rodatge d’una pel·lícula de Hollywood. Han transcendit pocs detalls del projecte, però serà una superproducció nord-americana inspirada en un famós videojoc.

La responsable de figuració, Yaël Moreno, explica que busquen tots els perfils de persones per fer de turistes en un hotel de Tailàndia. A més, els interessa trobar també molta gent amb trets asiàtics.

Les persones que finalment facin de figurants, cobraran un salari d’entre 50 i 90 euros per jornada. Les jornades de rodatge solen allargar-se més del previst, de manera que seran d’un mínim de vuit hores, però poden arribar a les dotze hores.

El rodatge es preveu per principis d’octubre i s’enregistrarà durant un dia en un hotel de Lloret, que simbolitzarà un establiment de luxe a Tailàndia. Yaël Moreno apunta que participar al càsting no compromet a res, ja que quan arribi el moment si la persona no té disponibilitat pot refusar participar al rodatge. Per això demana que s’hi apunti el màxim de gent possible, ja que així tindran diferents perfils amb qui comptar.

Als escollits, se’ls farà una prova PCR abans del dia del rodatge. També hauran de reservar un dia per fer proves de vestuari, al setembre.

La convocatòria per al càsting és demà i divendres a la Biblioteca municipal, al matí de dos quarts d’onze a dos quarts de dues i a la tarda de quatre a vuit. Les persones interessades han d’inscriure’s al web de Yaël Moreno. També hauran de portar mascareta i una fotocòpia del DNI.

spot_img

El + Vist