17.5 C
Lloret de Mar
Un dels revolts de la carretera Gi-682

Ciutadans demana al Parlament millorar la seguretat de la carretera que va de Lloret a Sant Feliu

La formació taronja ha presentat una proposta al Parlament de Catalunya perquè considera que la via compta amb "molts punts negres".

Un dels revolts de la carretera Gi-682

Darreres Notícies

Ciutadans demana millorar la seguretat de la carretera Gi-682, en el tram que uneix Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols, passant per Tossa de Mar. La formació taronja ha presentat una proposta al Parlament de Catalunya perquè considera que la via compta amb “molts punts negres”, a causa de la gran quantitat de revolts que hi ha.

Julio Gutiérrez, regidor de Ciutadans a Lloret, afegeix també la perillositat que provoquen l’elevada quantitat d’entrades i sortides a urbanitzacions i càmpings. La mesura que proposa Ciutadans és la construcció de diverses rotondes al llarg del recorregut, que asseguren que pacificarien el trànsit i reduirien el nombre de motoristes.

El diputat de Ciutadans per Girona, Héctor Amelló, va reclamar al Parlament la realització d’un estudi tècnic, a través del Servei Català de Trànsit, en un termini de quatre mesos, com a mesura principal i urgent. D’aquesta manera, es considera que es podrà determinar amb més eficàcia quines són les mesures que s’han d’aplicar per millorar la situació d’aquesta carretera.

spot_img

El + Vist