10.4 C
Lloret de Mar
Tono Blasi en un concert

Concert del Festival de Guitarra del Mediterrani amb Toni Blasi

El recital començarà a les 9 de la nit, a l'Església de Sant Romà. El preu de les entrades és de 10 euros. Pels menors de 12 anys, l'accés és gratuït.

Tono Blasi en un concert

Darreres Notícies

Tono Blasi pujarà a l’escenari, avui dijous, per oferir una nova audició del Festival de Guitarra del Mediterrani. El concert estarà format per peces de guitarra clàssica i espanyola, amb composicions d’autors destacats com Rodrigo, Albéniz o Granados.

L’artista és també l’organitzador del cicle d’actuacions. Després de diverses setmanes programant concerts, fa una valoració positiva i destaca que han allargat el cicle a causa de la bona resposta del públic.

De moment, només han comptat amb un contratemps, la lesió a la mà de Ricard Sánchez, que havia de tocar la setmana passada però que, finalment, no ho va poder fer. En el seu lloc, va actuar Oriol Saltor. Segons explica Tono Blasi, el concert de Sánchez està previst pel dia 30 d’agost.

Abans de Ricard Sánchez, aquesta nit, nova audició de guitarra a càrrec de Tono Blasi. El recital començarà a les 9 de la nit, a l’Església de Sant Romà. El preu de les entrades és de 10 euros. Pels menors de 12 anys, l’accés és gratuït.

spot_img

El + Vist