21.3 C
Lloret de Mar

Controlat l’incendi que crema des d’aquest matí a la urbanització Roca Grossa

El foc ha afectat 1,5 hectàrees. La zona es remullarà durant tota la tarda per evitar que el foc es revifi.

L'incendi, fa uns minuts
L'incendi, fa uns minuts

Darreres Notícies

Ja està controlat l’incendi que ha començat aquest matí a Lloret. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha confirmat que nou camions i dos helicòpters han aconseguit aturar les flames, encerclar-les per evitar que el foc segueixi propagant-se i durant tota la tarda es remullarà la zona perquè el foc podria revifar-se donades les elevades temperatures i el dia assolellat. Segons el regidor, la manca de vent és favorable.

El foc es localitza a la urbanització Roca Grossa, a prop dels carrers Riu Muga i Riu Onyar. Tot i que és proper a la zona d’habitatges, el regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que no afecta cap casa i sembla que no serà necessari desallotjar ningú. Sí que s’han hagut de confinar alguns veïns i s’han tallat els carrers per facilitar el trànsit dels bombers. En l’extinció hi participen Bombers, ADF i Protecció Civil.

S’han cremat 1,5 hectàrees i les causes del foc encara es desconeixen, però estem en alerta per risc elevat d’incendi donades les elevades temperatures. En aquest sentit, Jordi Sais demana màxima precaució a tots els veïns.

spot_img

El + Vist