Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Els taxis a la riera aquest juliol (Radio Teletaxi Lloret de Mar)

Cs demana una ajuda municipal de 600 euros per a cada taxista per la crisi de la Covid-19

És una de les mocions que presenta Cs, al ple de dilluns, on també demanarà que el 2021 es permeti tenir les terrasses ampliades com aquesta temporada.

Els taxis a la riera aquest juliol (Radio Teletaxi Lloret de Mar)

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Cs proposa la creació d’una subvenció de 600 euros per als 41 taxistes que hi ha a Lloret de Mar, a fi que puguin comprar el material que els faci falta per poder adoptar les mesures de seguretat contra la Covid-19.

La formació ha presentat una moció que es debatrà al ple municipal de dilluns vinent. De fet, el portaveu, Jordi Hernández, creu que l’ajuda econòmica també s’hauria d’atorgar a altres grups dins del sector turístic, com agències de viatges receptives o guies turístics.

En aquest sentit, Cs considera que tots els grups municipals es van equivocar quan, fa uns mesos, van aprovar una ajuda de 250.000 euros per al sector turístic però només van tenir en compte els allotjaments. I creu que cal ampliar l’ajuda.

Taxistes protegits per la Covid-19 (Radio Teletaxi)

Pel que fa als taxistes, Cs recorda que han estat al peu del canó des que va esclatar la pandèmia, al servei de la ciutadania malgrat que han vist molt reduïda la seva feina per la gairebé inexistent temporada turística. La formació reconeix que aquesta aportació no salvarà la temporada als taxistes, però creu que és important que se’ls tingui en compte.

D’altra banda, recordem que C’s també presenta una moció per demanar una regulació sobre les terrasses de bars, restaurants i cafeteries perquè es pugui mantenir l’ampliació que s’ha fet aquesta temporada arran de la pandèmia. La formació recorda que els restauradors han de fer, a finals d’any, la sol·licitud per tenir terrassa i hi ha moltes incerteses sobre la taula. Per això vol que l’Ajuntament s’avanci i, tenint en compte que les perspectives per al 2021 no són gaire esperançadores, permeti mantenir les terrasses com han estat aquesta temporada.

Tot plegat es debatrà al ple de dilluns vinent, que se celebrarà de manera telemàtica i es podrà seguir en directe a través de la pàgina web i el Facebook Live de la ràdio.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.