7.6 C
Lloret de Mar

Cs exigeix una auditoria interna a l’Ajuntament per afavorir l’estalvi energètic

La petició la fa en forma de moció, que es debatrà al ple de dilluns vinent, 31 d'octubre.

Estalvi energètic (Crea Energia)
Estalvi energètic (Crea Energia)

Darreres Notícies

Cs exigeix una auditoria energètica interna a l’Ajuntament per reduir els costos de consum. La formació considera necessari que el govern local s’esforci a estalviar diners al contribuent. Per això el grup municipal ha presentat una moció que es debatrà al proper ple municipal, dilluns vinent.

Segons el partit liberal, la mesura no té un cost econòmic gaire elevat, però permetria un estalvi en adaptar mesures efectives de reducció de costos energètics.

“Constaria en què cada responsable de departament o instal·lació municipal faci una auditoria interna en busca de possibles errades o pèrdues d’energia”

Nicole Raets

Cs apunta que, en el futur, l’ajuntament vol emprendre mesures per estalviar energia, com la instal·lació de plaques solars, però considera que, a poques setmanes de començar l’hivern, és un bon moment per emprendre petites accions que poden afavorir l’estalvi d’energia. La regidora liberal Nicole Raets n’ha posat alguns exemples, com ara “substituir bombetes led o insistir als empleats perquè apaguin els llums quan acabin la jornada laboral”.

La moció es debatrà al ple municipal de dilluns que, com és habitual, començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe pels diferents canals de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist