16 C
Lloret de Mar
Rassoul Bissoultanov (ACN)

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.

Rassoul Bissoultanov (ACN)

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El fiscal demana 24 anys de presó per l’acusat de matar un italià a Lloret fa tres anys. Segons publica el Diari de Girona, l’acusa d’un delicte d’assassinat i sol·licita que pagui una indemnització de 210.000 euros als pares i de 30.000 a la germana de la víctima.

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d’agost del 2017. El diari es fonamenta en l’escrit d’acusació, i explica que el presumpte autor de la coça mortal, el txetxè Rassoul Bissoultanov, la va propinar de «manera intencionada» per «posar fi a la seva vida». A causa de la coça, el jove italià de 22 anys, Niccolò Ciatti, va morir a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Niccolò Ciatti (055 Firenze)
Niccolò Ciatti (055 Firenze)

Segons recull l’escrit de conclusions provisionals del fiscal Víctor Pillado, a les tres de la matinada del 12 d’agost del 2017, Ciatti es trobava amb quatre amics a la pista de ball de la discoteca St’ Trop de Lloret de Mar quan «per causes que es desconeixen» Bissoultanov li va «propinar una empenta» i, després, un cop de puny al cap que va provocar que queies a terra.

El fiscal apunta que el txetxè «amb la intenció d’acabar amb la seva vida, sent conscient de la impossibilitat del jove de defensar-se, per trobar-se postrat en el terra intentant incorporar-se i sense possibilitat de fer-ho pel cop rebut i per presentar una ingesta alcohòlica de 0,82 grams per litre en sang», li va propinar una coça al cap que va derivar de manera «inexorable» a la seva mort.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.