12.3 C
Blanes
Rassoul Bissoultanov (ACN)

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.

Rassoul Bissoultanov (ACN)

Darreres Notícies

El fiscal demana 24 anys de presó per l’acusat de matar un italià a Lloret fa tres anys. Segons publica el Diari de Girona, l’acusa d’un delicte d’assassinat i sol·licita que pagui una indemnització de 210.000 euros als pares i de 30.000 a la germana de la víctima.

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d’agost del 2017. El diari es fonamenta en l’escrit d’acusació, i explica que el presumpte autor de la coça mortal, el txetxè Rassoul Bissoultanov, la va propinar de «manera intencionada» per «posar fi a la seva vida». A causa de la coça, el jove italià de 22 anys, Niccolò Ciatti, va morir a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Niccolò Ciatti (055 Firenze)
Niccolò Ciatti (055 Firenze)

Segons recull l’escrit de conclusions provisionals del fiscal Víctor Pillado, a les tres de la matinada del 12 d’agost del 2017, Ciatti es trobava amb quatre amics a la pista de ball de la discoteca St’ Trop de Lloret de Mar quan «per causes que es desconeixen» Bissoultanov li va «propinar una empenta» i, després, un cop de puny al cap que va provocar que queies a terra.

El fiscal apunta que el txetxè «amb la intenció d’acabar amb la seva vida, sent conscient de la impossibilitat del jove de defensar-se, per trobar-se postrat en el terra intentant incorporar-se i sense possibilitat de fer-ho pel cop rebut i per presentar una ingesta alcohòlica de 0,82 grams per litre en sang», li va propinar una coça al cap que va derivar de manera «inexorable» a la seva mort.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist