Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Rassoul Bissoultanov (ACN)

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.

Rassoul Bissoultanov (ACN)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

El fiscal demana 24 anys de presó per l’acusat de matar un italià a Lloret fa tres anys. Segons publica el Diari de Girona, l’acusa d’un delicte d’assassinat i sol·licita que pagui una indemnització de 210.000 euros als pares i de 30.000 a la germana de la víctima.

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d’agost del 2017. El diari es fonamenta en l’escrit d’acusació, i explica que el presumpte autor de la coça mortal, el txetxè Rassoul Bissoultanov, la va propinar de «manera intencionada» per «posar fi a la seva vida». A causa de la coça, el jove italià de 22 anys, Niccolò Ciatti, va morir a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Niccolò Ciatti (055 Firenze)
Niccolò Ciatti (055 Firenze)

Segons recull l’escrit de conclusions provisionals del fiscal Víctor Pillado, a les tres de la matinada del 12 d’agost del 2017, Ciatti es trobava amb quatre amics a la pista de ball de la discoteca St’ Trop de Lloret de Mar quan «per causes que es desconeixen» Bissoultanov li va «propinar una empenta» i, després, un cop de puny al cap que va provocar que queies a terra.

El fiscal apunta que el txetxè «amb la intenció d’acabar amb la seva vida, sent conscient de la impossibilitat del jove de defensar-se, per trobar-se postrat en el terra intentant incorporar-se i sense possibilitat de fer-ho pel cop rebut i per presentar una ingesta alcohòlica de 0,82 grams per litre en sang», li va propinar una coça al cap que va derivar de manera «inexorable» a la seva mort.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica