24.1 C
Lloret de Mar
Rassoul Bissoultanov. acusat de matar Niccolo Ciatti (Diari de Girona)

L’acusat de matar un jove italià a Lloret el 2017 serà jutjat a Girona a principis de juny

El judici durarà quatre dies, del 30 de maig al 3 de juny, i l'acusació demana 24 anys de presó per a Rassoul Bissoultanov.

Rassoul Bissoultanov. acusat de matar Niccolo Ciatti (Diari de Girona)

Darreres Notícies

Rassoul Bissoultanov serà jutjat a Girona entre el 30 de maig i el 3 de juny. Seran quatre dies de judici en què l’acusació popular, exercida per la Fecasarm, ja ha anunciat que serà molt dura amb l’acusat de matar un jove italià a Lloret de Mar l’agost del 2017.

Recordem que, fa uns dies, Bissoultanov es va entregar a l’Audiència de Girona per ser jutjat aquí i no a Itàlia, on s’enfrontava a una condemna de cadena perpètua. L’acusat va aconseguir escapar del territori italià i prefereix que se’l jutgi aquí, ja que, com a màxim, se’l podria condemnar a 24 anys de presó.

“Serem molt contundents, no podem acceptar que aquests casos criminalitzin el sector ni els locals on succeeixen perquè la culpa és única i exclusivament de l’autor dels fets”

Joaquim Boadas

Els fets van passar l’agost del 2017 davant de la discoteca St. Trop de Lloret de Mar, quan en plena baralla Bissoultanov li va clavar una puntada de peu mortal al jove Niccolo Ciatti.

El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, avança que seran molt durs en el judici, ja que no es pot tolerar que fets tan greus malmetin la imatge del sector de l’oci nocturn.

En aquest sentit, Boadas creu que la sentència ha de servir per condemnar l’acusat, però també per prevenir que no es tornin a repetir fets com aquest.

L’advocat de Bissoultanov és el reconegut Carles Monguilod.

spot_img

El + Vist