14.9 C
Lloret de Mar
Jornada d'ahir

Divendres tornaran a estar operatives totes les zones de càrrega i descàrrega

Quan és temporada baixa i els hotels i establiments que necessiten aquestes zones tenen tancat, queden anul·lades i hi poden aparcar tots els veïns.

Jornada d'ahir

Darreres Notícies

A partir d’aquest divendres, coincidint amb la Setmana Santa, ja tornaran a estar operatives totes les zones de càrrega i descàrrega que a l’hivern han estat a disposició dels veïns. Ho ha confirmat el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, que ha argumentat que quan és temporada baixa i els hotels i establiments que necessiten aquestes zones tenen tancat, queden anul·lades.

A més a més, també tornaran a ser operatives dues parades d’autobus que durant l’hivern s’havien convertit en zones d’estacionament.

D’altra banda, la Policia Local de Lloret va organitzar ahir una jornada sobre el seu model de proximitat. Hi van assistir representants de cossos policials de set municipis propers, així com dels serveis tècnics del Consell Comarcal de la Selva. Joaquim Martín ha remarcat que la seva aposta es basa en defensar la investigació administrativa.

La jornada adreçada a especialistes en policia administrativa, instructors de procediments i comandament dels cossos de Policia Local, s’ha fet aquest dimarts al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist