10.2 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps organitzarà trobades d’sketchers cada primer dissabte de mes

Sempre serà a les 10 del matí a la plaça de l'Església i la primera es farà aquest dissabte, 6 de novembre. Per participar-hi, no cal ser soci del Banc del Temps.

Un dibuix de l'església de Sant Romà en una trobada d'sketchers (Montse Sanchis)
Un dibuix de l'església de Sant Romà en una trobada d'sketchers (Montse Sanchis)

Darreres Notícies

Els aficionats al dibuix i la pintura tenen una cita cada primer dissabte de mes amb el Banc del Temps. L’entitat organitza trobades dels anomenats Urban Sketchers, que són dibuixants, tant professionals com aficionats, que practiquen el dibuix in situ, és a dir, a través de l’observació directa de la vida urbana fan les seves creacions.

Aquest dissabte hi ha la primera trobada. Una representant del Banc del Temps, Maite Rodríguez, explica que les persones interessades es concentraran a les deu del matí a la plaça de l’Església.

“El Banc del Temps organitza una trobada el primer dissabte de cada mes per a la gent que tenen una afició en comú, que és dibuixar o pintar”

Maite Rodríguez

L’activitat està oberta a tothom, de manera que les persones que hi assisteixin no cal que siguin sòcies del Banc del Temps. La idea és crear un espai comú per compartir una afició i aprendre els uns dels altres.

“Pensem que és bo que gent que té la mateixa afició la comparteixi, comparteixi una estona fent el que els agrada i, a més a més, aprenent els uns dels altres”

Maite Rodríguez

Les trobades, que es faran cada primer dissabte de mes, sempre a les deu del matí a la plaça de l’Església, les dirigirà la Laura.

spot_img

El + Vist