28.7 C
Lloret de Mar
Duet Cello & Guitart

El duet Cello & Guitart actuarà en el segon concert del Festival de Guitarra del Mediterrani

La cita és avui dijous, a partir de les 21 hores, a l'Església de Sant Romà.

Duet Cello & Guitart

Darreres Notícies

Ignasi Prunés, al violoncel, i Tono Blasi, a la guitarra. Junts formen el duet Cello & Guitart, que oferirà, aquesta nit, el segon concert del Festival de Guitarra del Mediterrani, que se celebra per primera vegada a la vila, cada dijous fins al 2 d’agost.

- Publicitat -

La d’avui, és una combinació que servirà d’homenatge a la música clàssica. Ignasi Prunés, que tocarà a Lloret per primera vegada, va començar en el món de la música als 8 anys, al conservatori de Terrassa. Actualment, col·labora amb diverses orquestres i formacions, amb les quals actua per la Costa Brava i la Costa Daurada.

Aquest dijous pujarà a l’escenari juntament amb Tono Blasi, organitzador del festival. El guitarrista, recordem, va ser l’encarregat, la setmana passada, d’obrir aquest cicle de música.

La cita és avui dijous, a partir de les nou de la nit, a l’Església de Sant Romà. Les entrades es poden adquirir una hora abans del concert, a la mateixa parròquia o a través del web del festival. El preu és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, l’accés és gratuït.

spot_img

El + Vist