Home Cultura El Festival de Guitarra del Mediterrani, cada dijous al vespre a l’església de Sant Romà

El Festival de Guitarra del Mediterrani, cada dijous al vespre a l’església de Sant Romà

0
El Festival de Guitarra del Mediterrani, cada dijous al vespre a l’església de Sant Romà
Celil Refik Kaya (Clevelant Classical)

El Festival de Guitarra del Mediterrani torna a Lloret de Mar amb una programació variada per als propers mesos. Cada dijous, a les nou de la nit, hi haurà una actuació a la parròquia de Sant Romà i aquest vespre és el torn de Tono Blasi, que a més és organitzador del festival.

El guitarrista explica que ha preparat un concert similar als que feia la temporada passada, amb peces espanyoles. I destaca l’entorn de l’església per fer-hi actuacions d’aquest tipus.

“És un entorn fantàstic, QUE TÉ UNA SONORITAT MACA i que convida a estar amb una actitud reflexiva i atenta”

Tono Blasi

A banda de Tono Blasi, pel festival hi passaran altres artistes, entre els que destaquen l’Orquestra del Maresme i el guitarrista nord-americà Celil Refik Kaya, que oferiran una versió del Concierto de Aranjuez, l’11 d’agost.

“L’11 d’agost tindrem un concert amb una Orquestra i una guitarra, farem el famós Concierto de Aranjuez, amb l’orquestra del Maresme i un guitarrista nord-americà que ve per aquest concert”

Tono Blasi
Marta Casas també participarà al Festival de Guitarra del Mediterrani
Marta Casas també participarà al Festival de Guitarra del Mediterrani

El Festival de Guitarra del Mediterrani, que es fa en diferents municipis de la costa catalana, ja fa cinc anys que es du a terme a Lloret de Mar i Tono Blasi afirma que està del tot consolidat. A Lloret, els concerts es faran cada dijous, a les nou del vespre.