19.8 C
Blanes
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

Els curtmetratges ‘Narciso’ i ‘Pilar’, premiats en dos festivals de cinema

Són els curts de la lloretenca Meraki Film Productions. 'Narciso' ha rebut el primer premi LGTBQ+ al Cult Movies Internacional Film Festival i 'Pilar' ha guanyat el Hollywood International Golden Age Festival.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

Darreres Notícies

Narciso i Pilar, els curtmetratges de la lloretenca Meraki Films Productions, han guanyat dos festivals de cinema. En el cas de Narciso, el premi és en la categoria LGTBQ+ del Cult Movies International Film Festival; mentre que Pilar va ser guardonat amb una Menció Honorífica al Hollywood International Golden Age Festival de Los Ángeles.

Tant Greoor Macoli, director de Narciso, com Aniol Oliver, director de Pilar, estan molt contents i agraïts amb els respectius premis. A més, Oliver remarca que en el seu cas va ser el festival qui va contactar amb ell perquè hi presentés el curt.

“Estem molt contents i emocionats amb aquest primer premi de Narciso i molt agraïts al Cult Movies Internacional Film Festival per haver-nos donat aquesta oportunitat”

Greoor Macoli
circo de las estrellas

Pel que fa a Narciso, Greoor Macoli creu que el jurat va tenir en compte la qualitat visual, els diàlegs inspirats en el poema Hay almas que tienen… de Federico García Lorca, i el final inesperat d’un mite molt conegut per a tothom, el d’Eco i Narciso.

El director ha rebut el premi amb molta il·lusió, però recorda que és un guardó adreçat a tothom que ha fet possible el curtmetratge: Aniol Oliver, fotografia; Jesús Escobar, producció; i a les interpretacions d’Alejandra Mejía, Elena Nenkova i, com a revelació, José Márquez. Greoor Macoli ha volgut agrair, també, la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar i, especialment, d’El Puntet.

Per la seva banda, Aniol Oliver, tot i que està molt content i agraït pel premi que li han atorgat, reconeix que se sent estrany.

“És una sensació molt estranya, perquè el fet que sigui tot virtual i no puguem assistir a molts festivals és trist, en certa manera, perquè seria interessant viure aquesta experiència en viu”

Aniol Oliver

Tots dos directors, Greoor Macoli i Aniol Oliver, asseguren que haver rebut els respectius guardons els encoratja molt a seguir treballant.

A més, la productora està a punt de llançar el nou videoclip de DeHache, amb la cançó Dile.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist