11.7 C
Lloret de Mar

Greoor Macoli impulsa el seu primer llargmetratge: ‘Rojo Carmín’

Per poder aconseguir el finançament necessari, la productora impulsarà una campanya de Verkami les properes setmanes.

Part del repartiment de 'Rojo Carmín' amb el director (Júlia Termes)
Part del repartiment de 'Rojo Carmín' amb el director (Júlia Termes)

Darreres Notícies

Rojo Carmín és el nom del primer llargmetratge de Greoor Macoli. El jove lloretenc ja ha començat a impulsar el que serà la seva òpera prima.  

servicios profesionales jimenez

La protagonista és la Lola, que té un fill adolescent, en Lucas, que es veu immers en una sèrie de problemes, molts provocats per culpa del seu xicot. La Lola, per la seva banda, farà el que sigui per mantenir la seva llar, tal com explica el director, que reconeix que la pel·lícula té una part d’autobiogràfica.

“El que volem és transmetre i plasmar la vida quotidiana i ens agrada que el públic se senti identificat amb tot el que passa, perquè són coses que m’han passat personalment”

Greoor Macoli

El títol no té una motivació clara, tot i que Greoor Macoli n’apunta dos possibles motius: l’atracció i el patiment.

“El carmí és molt específic de la temptació i la seducció i la Lola és la seducció feta persona; però a més el vermell també és el color del patiment, de la sang”

Greoor Macoli

El repartiment ja està escollit, amb actrius i actors de Lloret, però també de fora. Així doncs, els protagonistes són Merche Montilla (que ja va protagonitzar el curtmetratge MOLLY), Pau Vladimir (que ha participat a la pel·lícula Modelo 77 i al videoclip de Monotonía de Shakira) i Adrià Rodríguez (que es dedica al doblatge i ara es posarà davant de les càmeres); però en el repartiment també hi trobem els lloretencs Inma Orriols i Agustín Amador, a banda de comptar amb la participació d’altres veïns, com Carles Carbonell, Jordi Tibau, Marina Nicolàs o Joanne.

“Aprofitant la Capital de la Cultura Catalana, volem donar la imatge de joves fent cultura”

Greoor Macoli

A més a més, quan arribi el moment, faran una crida a voluntaris que vulguin fer d’extres i esperen que col·labori molta gent de Lloret.

La pel·lícula Rojo Carmín està produïda per Films Meraki, amb la col·laboració d’El Puntet i el Teatre de Lloret. Per poder aconseguir el finançament necessari, la productora impulsarà una campanya de Verkami les properes setmanes, amb l’objectiu d’aconseguir 2.600 euros.

spot_img

El + Vist