22.8 C
Lloret de Mar
Els protagonistes d'El nen de sutge (Meraki Films)

Meraki Films estrenarà ‘El nen de sutge’ en una projecció conjunta de tots els seus curts

La companyia farà una sessió de cinema a la fresca aquesta nit, en què es podran veure tots els seus curtmetratges. Serà a la plaça Pere Torrent, a les 23 hores.

Els protagonistes d'El nen de sutge (Meraki Films)

Darreres Notícies

Meraki Films estrena aquesta nit el seu últim curtmetratge, El nen de sutge. L’ha dirigit Aniol Oliver, que segueix la línia d’explicar històries properes, com ja va fer amb el seu primer treball, Pilar.

En aquest cas, el protagonista és Miquel Rigat, que segons Oliver té una infantesa complicada i digna d’explicar.

“El seu pare era carboner i no passava gaire per casa, així que en Miquel estava, sobretot, amb la seva mare, que era bastant complicada”

Aniol Oliver

La pel·lícula es podrà veure en una projecció a l’aire lliure, que es farà a la plaça Pere Torrent en el marc dels actes de Festa Major.

“El cinema a la fresca és una cosa molt d’estiu i estem molt contents tots de poder projectar a Lloret avui”

Aniol Oliver

La convocatòria és avui, a les onze de la nit, i l’acte s’aprofitarà per projectar la resta de curtmetratges de la companyia, que són Narciso (Greoor Macoli), Pilar (Aniol Oliver) i Molly. The Strange Life of a Contemporary Artist (Greoor Macoli). A més, també es podrà veure El bosc de la quimera, d’Antonio Fernández, col·laborador de Meraki Films. L’últim curtmetratge que es veurà serà El nen de sutge

spot_img

El + Vist