10.5 C
Lloret de Mar

El lloretenc Greoor Macoli participa al Cerdanya Film Festival

Hi presenta el projecte 'Rojo carmín', inspirat en Almodóvar i amb referències a Lloret de Mar.

El jove cineasta Greoor Macoli, de Lloret de Mar
El jove cineasta Greoor Macoli, de Lloret de Mar

Darreres Notícies

El lloretenc Greoor Macoli participarà, aquest cap de setmana, en el programa ‘Links’ del Cerdanya Film Festival. El certamen -que es durà a terme a Puigcerdà- és un referent en el món dels curtmetratges ja que col·labora amb els premis Goya del cinema espanyol.

servicios profesionales jimenez

El jove cineasta hi presenta aquest divendres el projecte “Rojo carmín”, inspirat en Pedro Almodóvar i amb referències a Lloret de Mar, el qual compta amb el suport de la productora local Meraki Films.

Detall del cartell de presentació del projecte 'Rojo carmín'.
Detall del cartell de presentació del projecte ‘Rojo carmín’.

La finalitat és que se seleccioni la iniciativa de Greoor Macoli i que li donin la subvenció perquè es pugui rodar el curtmetratge. El lloretenc es mostra molt content per ser al ‘Links’ del Cerdanya Film Festival. Afirma que és “alegria màxima, sempre tens por que un projecte no arribi al final del procés, i això és un pas més per fer-ho realitat”.

El jove cineasta lloretenc Greoor Macoli
El jove cineasta lloretenc Greoor Macoli

‘Rojo carmín’ és, de moment, un guió que parla de la relació d’una mare soltera amb el seu fill i amics i el fet de mantenir la família. A més de ser una història “molt personal” de Greoor Macoli, fa referència a Lloret.

Es presenta aquest divendres al festival de cinema de la Cerdanya i el mateix dia se sabrà si passa a la segona i última fase. En cas de ser acceptat el projecte lloretenc, el rodatge començaria aquesta tardor.

spot_img

El + Vist