15.6 C
Lloret de Mar
Santi Vila, a la presentació de divendres

Els hotelers estan molt satisfets amb la prolongació de l’autopista fins a Lloret

El Gremi d'Hotelers feia anys que reivindicava el projecte, perquè creu que millorarà molt l'accés dels turistes a la destinació.

Santi Vila, a la presentació de divendres

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret estan molt satisfets amb el projecte de prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret. De fet, fa anys que el sector reclamava el projecte, que finalment divendres es va presentar a Lloret, amb el conseller Santi Vila i el secretari general d’Infraestructures, Xavier Flores. El president dels hotelers, Enric Dotras, argumenta que és bo per a Lloret que l’autopista arribi fins al municipi perquè els turistes arribaran a la destinació amb més comoditat.

Una opinió contrària a la de SOS Lloret, que va rebre el conseller amb una pancarta i crits contraris a l’autopista, perquè el traçat malmetrà l’entorn natural del municipi. A la presentació de divendres també vam copsar l’opinió d’alguns veïns, que tenen opinions variades.

Les obres del tram que unirà la C-32 amb Lloret començaran al setembre i s’allargaran dos anys. El director general d’infraestructures va explicar que es farà el que s’anomena una carretera de 2+1 amb una barrera que separarà els dos sentits de circulació. Segons Xavier Flores, la prolongació de l’autopista comportarà beneficis socioeconòmics rellevants.

El secretari general va afegir que actualment per fer el trajecte des de la C-32 fins a l’entrada de Lloret es tarden entre 11 i 25 minuts, depenent del trànsit; mentre que amb la nova carretera els set quilòmetres de longitud, que no tindran peatge, es podran fer en cinc minuts.

El pressupost del projecte és de gairebé 60 milions d’euros i l’execució de l’obra anirà a càrrec d’Abertis.

spot_img

El + Vist