31.5 C
Lloret de Mar
La Casa de la Cultura, en l'exposició dels pintors en una edició anterior.

Els Pintors de Lloret fan una crida per reunir obres en l’exposició col·lectiva

La mostra sol reunir entre 100 i 200 obres tant d'autors professionals com amateurs.

La Casa de la Cultura, en l'exposició dels pintors en una edició anterior.

Darreres Notícies

Els Pintors de Lloret preparen una nova mostra col·lectiva i fan una crida a les persones que vulguin participar-hi. Es demanen tot tipus d’obres, tant si són quadres, com dibuixos, escultures o ceràmiques. L’única condició és que l’autor –tant professional com amateur- ha de ser de la vila.

La presidenta del col·lectiu, Stella González, exposa que normalment reuneixen entre 100 i 200 creacions, la majoria, quadres de pintura. Però també “hi haurà dibuixos dels sketchers, a més d’escultura i ceràmica”.

L'exposició col·lectiva dels Pintors de Lloret
L’exposició col·lectiva dels Pintors de Lloret

Normalment, l’exposició col·lectiva dels Pintors reuneix tot tipus de persones: tant artistes professionals, com en Narcís Sala i Gascons, com una gran quantitat de gent que dibuixa i pinta per afició, i que solen fer els cursos dels Centres Cívics o del Casal de la Gent Gran.

Es tracta d’un perfil de participants d’allò més variat, que es tradueix en obres ben diverses: des de paisatges, retrats,l marines, natures mortes o animals, a més d’art abstracte.

Els pintors fan una crida, doncs, a reunir el màxim nombre d’obres. La recepció té una data: el 28 de juny, a la Casa de la Cultura.

L’exposició es podrà visitar del 4 de juliol al 5 d’agost, a la sala d’exposicions de l’edifici. La inauguració serà el dia 1 de juliol a les 20h.

spot_img

El + Vist