31.3 C
Lloret de Mar
El conseller Felip Puig

Felip Puig aconseguia contractes públics a GRS, segons la policia

La policia duanera, que investiga el cas Manga, considera que el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig (CiU), era un “aconseguidor” de contractes públics per a l’empresa lloretenca GRS Arc Local. La notícia la publica avui el Diari de Girona, que explica que les trucades telefòniques intervingudes pel Servei de Vigilància Duanera (SVD) a l’administrador […]

El conseller Felip Puig

Darreres Notícies

La policia duanera, que investiga el cas Manga, considera que el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig (CiU), era un “aconseguidor” de contractes públics per a l’empresa lloretenca GRS Arc Local.

La notícia la publica avui el Diari de Girona, que explica que les trucades telefòniques intervingudes pel Servei de Vigilància Duanera (SVD) a l’administrador de l’empresa, Àlex Ros, i la documentació comissada al seu despatx el dia que el van detenir -el 14 de febrer de l’any passat-, els permeten sustentar aquesta afirmació. Tot i així, encara falta analitzar la documentació, els correus electrònics i la informació que figura en els ordinadors, telèfons i altres dispositius electrònics intervinguts durant l’operatiu policial a l’empresari, a diferents polítics i a alguns funcionaris.

Sempre segons el diari, els investigadors fan constar que GRS comptava amb tres “aconseguidors” destacats, que eren el conseller, l’exsecretari de la Federació de Municipis de Catalunya, Lluís Ballbé, i el director del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Ramon Ramos (CiU).

Sembla ser que els dos blocs de notes que la policia va intervenir al despatx de l’administrador de GRS són clau per entendre la relació amb els seus aconseguidors, la funció dels quals era, segons la investigació, obrir les portes de diversos ens públics aprofitant les seves connexions polítiques.

El Diari de Girona també publica declaracions de fonts de la conselleria de Felip Puig, que diuen que, per una banda, difícilment el conseller podria fer d’aconseguidor de res quan estava a l’oposició; i, per l’altra, que Felip Puig mai no s’ha plantejat fer coses d’aquest tipus.

spot_img

El + Vist