29.1 C
Lloret de Mar
El petit Aran, mort d'AME el 2015

ForçAME rep 5.000 euros de la Fundació Mapfre per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal

L'entitat lloretenca, creada el 2015, és una de les 50 associacions escollides per rebre aquesta aportació.

El petit Aran, mort d'AME el 2015

Darreres Notícies

L’associació ForçAME és una de les 50 entitats escollides per rebre una ajuda de 5.000 euros per part de la Fundació Mapfre. Una ajuda que anirà destinada al Projecte d’Investigació de l’Atròfia Muscular Espinal de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El president de l’associació, Pipo Molina, està molt content de ser una de les entitats seleccionades.

“Súper contents, en aquests temps que corren de no poder fer esdeveniments per la pandèmia és una ajuda que és molt positiva”

Pipo Molina

És l’11a convocatòria d’ajudes a projectes socials que convoca Mapfre amb l’objectiu de poder ajudar a petites entitats que vetllen per millorar les condicions de vida de persones i grups desafavorits i també per a la investigació de malalties minoritàries. Pipo Molina creu que són una de les entitats escollides per la gran tasca que porten fent des de fa sis anys.

“Portem ja des del 2015 amb l’associació i tota la feina que hem estat fent tots aquests anys jo crec que l’han valorat per ser escollits”

Pipo Molina

A més, ForçAME segueix la recollida de taps de plàstic que fa durant tot l’any i fa pocs dies ha col·locat un nou punt de recollida. És una estructura blava, amb forma de cor, que s’ha instal·lat al bar Voramar Beach, a la platja de Lloret.

D’altra banda, aviat subhastarà una samarreta signada per la reconeguda pilot Laia Sanz, tres cops campiona del món de trial i cinc cops, d’enduro.

spot_img

El + Vist