2.3 C
Lloret de Mar

ICV-EUiA denúncia que l’Ajuntament acomiada una treballadora de forma ‘improcedent’

El grup municipal, a l’oposició, diu que l’empleada ha estat set mesos treballant i que, en tot aquest temps, no ha comès cap falta.

Logotip d'ICV-EUiA
Logotip d'ICV-EUiA

Darreres Notícies

ICV-EUiA denuncia que l’Ajuntament de Lloret ha acomiadat de forma “improcedent i fulminant” una treballadora del departament de Benestar i Família, que depèn del mateix consistori.

servicios profesionales jimenez

El grup municipal, a l’oposició, diu que l’empleada ha estat set mesos treballant i que, en tot aquest temps, no ha comès cap falta i que tampoc no se l’ha advertit de res. Això sí, assenyala que existeix un informe desfavorable, que ha servit per fonamentar l’acomiadament.

Amb tot, ICV-EUIA conclou que aquest cas és un “despropòsit” i opina que l’acomiadament no és només “improcedent, sinó també indecent”. Pere Box, membre de la formació, assegura que tot plegat vulnera els drets dels treballadors. Afegeix que aquest cas “es carrega els principis d’igualtat, mèrits i capacitat a l’hora de seleccionar els treballadors en l’Administració Pública”.

Pere Box critica l’alcalde Dulsat, en considerar que gestiona l’Ajuntament com si fos una empresa privada. I afegeix “això no es pot tolerar en l’empresa privada i menys encara en la pública”.

ICV-EUiA ha denunciat públicament aquest cas a través d’una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació. Demà esperem conèixer la resposta que dóna l’equip de govern, amb la regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill.

spot_img

El + Vist