14.6 C
Lloret de Mar

Interampa i Eladio Alguacil són els guardonats als Premis L’Espurna 2019

Lloret En Comú ha celebrat l'11a Festa de l'Espurna aquest dimecres, 1 de Maig, amb la presència del candidat a les eleccions europees, Ernest Urtasun.

Darreres Notícies

La Interampa i Eladio Alguacil han rebut el Premi L’Espurna 2019. Uns guardons que s’han entregat en l’11a edició de la Festa de l’Espurna, que fins ara organitzava ICV-EUiA i que aquest any ha organitzat la nova coalició de Lloret En Comú.

Carles Costa, president de la Interampa, ha agraït el reconeixement i ha assegurat que seguiran lluitant per garantir la qualitat educativa de tots els lloretencs. En aquest sentit, Carles Costa apunta que l’anunci de la creació d’un nou institut el curs vinent es queda molt curt per resoldre les necessitats de Lloret de Mar.

Eladio Alguacil, amb el Premi L’Espurna (NRLL)

També s’ha mostrat molt agraït l’històric militant d’ICV – EUiA, Eladio Alguacil, que ha assegurat que seguirà molt actiu a la lluita pels drets socials.

L’acte ha comptat amb la presència de l’eurodiputat i candidat de Catalunya en Comú per a les eleccions europees, Ernest Urtasun, que ha defensat la necessitat d’invertir en sanitat i educació per aconseguir una societat meritocràtica, on tothom tingui les mateixes oportunitats.

Ernest Urtasun en el seu parlament d’ahir (NRLL)

La Festa de l’Espurna sempre es fa coincidir amb l’1 de maig, Dia Internacional del Treballador i la Treballadora. Per aquest motiu, el candidat dels comuns a Lloret, Miguel Gracia, ha aprofitat per presentar una de les propostes del seu programa electoral: la creació de la regidoria d’Assumptes Laborals.

La celebració s’ha fet al centre cívic del Rieral i ha acabat amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

spot_img

El + Vist