14.3 C
Blanes
Josep Soto i Ignas Sestakovas, en una actuació a Sa Xarxa

Josep Soto i Ignas Sestakovas presenten ‘Mixtures’, un treball personal i sincer

El concert del Join Guitar Duet es farà aquest dissabte, al Teatre, a les 20 hores.

Josep Soto i Ignas Sestakovas, en una actuació a Sa Xarxa

Darreres Notícies

Josep Soto i Ignas Sestakovas presenten, aquest dissabte, el disc Mixtures. Es tracta d’un treball conjunt que publiquen amb la signatura del Join Guitar Duet.

Josep Soto ha explicat que es tracta d’un “treball personal, sincer i vital”, amb alguns temes seus i d’altres d’estàndards.

“Volíem deixar segellat el treball que hem estat fent durant aquest temps amb un disc molt sincer, molt vital, molt honest i sense pretensions, només música”

Josep Soto

En Josep recorda com va començar el projecte del Join Guitar Duet, després que l’Ignas, de petit, hagués estat alumne seu a l’escola Sis Cordes: “Jo de seguida vaig veure que la trajectòria que s’albirava en un futur proper era la d’un guitarrista molt talentós. Ell, amb 14 anys, va marxar a cercar altres influències, i, quan va tornar, vaig veure que havia fet un canvi brutal i vam decidir que havíem de fer alguna cosa junts”.

“Quan va tornar, vaig veure que havia fet un canvi brutal i, a partir de llavors, vam decidir que havíem de fer alguna cosa junts i ens vam posar a treballar”

Josep Soto

El guitarrista explica que el títol de Mixtures prové de la combinació de joventut i maduresa i també de la branca moderna amb la branca més clàssics.

“Jo provinc del clàssic, ell és un músic més afincat de ple en el jazz i, junts, aconseguim unes sonoritats i un discurs musical que barreja les dues tendències”

Josep Soto

El concert de Josep Soto i Ignas Sestakovas per presentar Mixtures es farà aquest dissabte al vespre al Teatre i inaugura la nova temporada teatral. Tot plegat, començarà a les vuit del vespre i l’entrada és gratuïta, però cal descarregar la invitació a través del web de l’equipament. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist