19.2 C
Lloret de Mar
Carolina Villegas

La bailaora lloretenca Carolina Villegas farà el seu primer espectacle al Teatre de Lloret

Serà aquest dissabte, 12 de juny, a les 21.30 hores. Estarà acompanyada de Jessica Llamas, Juan Heredia, Miguel de Morrete, Brenda Delgado i Diego Mendoza.

Carolina Villegas

Darreres Notícies

Carolina Villegas actua aquest dissabte al Teatre de Lloret. La bailaora lloretenca oferirà un espectacle de flamenc acompanyada de Jessica Llamas i Juan Heredia. A més, també hi participen Miguel de Morrete a la guitarra i els cantaors Brenda Delgado i Diego Mendoza.

Villegas, de 28 anys, remarca que és un grup de persones molt formades i professionals i, en aquest sentit, oferiran un espectacle de molta qualitat.

“Tots són molt professionals i molt formats i és l’essència pura del flamenc, que aquí la costa manca una mica”

Carolina Villegas

Des de ben petita, la lloretenca ja tenia clar que volia dedicar-se al flamenc i el considera una forma de vida. Tot va començar quan la seva àvia la va portar a la Feria de Abril de Sevilla.  

“El flamenc és la meva forma de vida. La meva àvia ja es dedicava al flamenc i un dia em va portar a la Feria de Sevilla i li vaig dir: ‘Jo vull ballar això!’”

Carolina Villegas

La seva formació va començar a Lloret, on primer va aprendre a ballar sevillanes i després es va passar al flamenc. Més tard va anar a Barcelona a professionalitzar-se. Abans que esclatés la pandèmia, Carolina Villegas feia quatre anys que vivia a Sevilla, on volia dedicar-se a aquest món. La crisi del coronavirus, però, la va fer tornar a Lloret i va girar-li tots els plans.

La seva idea era treballar, viatjar, trepitjar molts escenaris i, d’aquí uns anys, quan ja tingués una edat, acabar assentant-se a un lloc i crear la seva escola. Amb la pandèmia, va començar per l’escola i ara es marca l’objectiu de crear la seva pròpia companyia i recórrer els escenaris d’arreu.

“M’agradaria seguir amb l’escola i l’objectiu principal seria crear la meva pròpia companyia i trepitjar els escenaris de tot el món si fos possible”

Carolina Villegas

L’espectacle de Carolina Villegas es podrà veure aquest dissabte, 12 de juny, al Teatre de Lloret, a partir de dos quarts de deu de la nit.

spot_img

El + Vist