23.6 C
Lloret de Mar
Geriona Entre Musicals

La Fundació Climent Guitart organitza un concert solidari contra el càncer amb el Cor Geriona

El concert serà aquest diumenge, a les 18 hores, a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, a la Sala Palas Atenea. Les entrades tenen un preu de 10 euros.

Geriona Entre Musicals

Darreres Notícies

El Cor Geriona, semifinalista del programa de TV3 Oh Happy Day!, actuarà aquest diumenge a Lloret. L’ha convidat la Fundació Climent Guitart, que organitza un concert solidari en benefici de l’Institut Català d’Oncologia.

L’actuació servirà per recaptar fons per a l’Hospital Duran i Reynals, d’Hospitalet de Llobregat, que forma part de l’Institut Català d’Oncologia, i que vol crear una zona enjardinada per als seus pacients. El vicepresident i responsable de comunicació de la Fundació Climent Guitart, Pere Cabañas, considera molt importants les accions en favor de la lluita contra el càncer.

El director de relacions institucionals de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Sánchez Toledo, valora de manera molt positiva el suport de la Fundació Climent Guitart.

La directora del Cor Geriona, Imma Pascual, explica que oferiran el seu espectacle Geriona Entre Musicals, pensat per a tota la família. El concert serà aquest diumenge, a les sis de la tarda, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, a la Sala Palas Atenea. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar a través del web de la Fundació Climent Guitart.

spot_img

El + Vist