14.7 C
Lloret de Mar

‘L’enigma del bosc’ proposa una activitat familiar per als dissabtes al matí del mes d’octubre

La convocatòria és a les deu del matí a la Casa del Mar de Fenals i l'activitat s'ofereix en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Cartell de Lloret Nature
Cartell de Lloret Nature

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença una nova activitat adreçada a les famílies. Es tracta de L’enigma del bosc, una combinació de gimcana, joc de pistes i escape room per descobrir i superar una sèrie de reptes al bosc de Fenals. Ho ha explicat un dels responsables de l’activitat, Santi Escartín, representant de Xatrac.

servicios profesionales jimenez

L’activitat està inspirada en L’enigma dels Jardins, que s’ha fet als Jardins de Santa Clotilde i que ha tingut molt bona acollida, tant pel públic local com pel visitant. S’adreça a un públic familiar amb la idea que hi participin tant els petits com els adults.

L’Enigma dels jardins, aquest octubre (Xatrac)

L’activitat es farà cada dissabte del mes d’octubre, a les deu del matí i s’oferirà en tres idiomes: català, castellà i anglès. Les inscripcions s’han de fer a través de l’Oficina de Turisme i la convocatòria és a les deu del matí a la Casa del Mar de Fenals. L’activitat forma part del programa Lloret Nature de Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist