26 C
Lloret de Mar
Cartell de Lloret Nature

‘L’enigma del bosc’ proposa una activitat familiar per als dissabtes al matí del mes d’octubre

La convocatòria és a les deu del matí a la Casa del Mar de Fenals i l'activitat s'ofereix en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Cartell de Lloret Nature

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença una nova activitat adreçada a les famílies. Es tracta de L’enigma del bosc, una combinació de gimcana, joc de pistes i escape room per descobrir i superar una sèrie de reptes al bosc de Fenals. Ho ha explicat un dels responsables de l’activitat, Santi Escartín, representant de Xatrac.

- Publicitat -

L’activitat està inspirada en L’enigma dels Jardins, que s’ha fet als Jardins de Santa Clotilde i que ha tingut molt bona acollida, tant pel públic local com pel visitant. S’adreça a un públic familiar amb la idea que hi participin tant els petits com els adults.

L’Enigma dels jardins, aquest octubre (Xatrac)

L’activitat es farà cada dissabte del mes d’octubre, a les deu del matí i s’oferirà en tres idiomes: català, castellà i anglès. Les inscripcions s’han de fer a través de l’Oficina de Turisme i la convocatòria és a les deu del matí a la Casa del Mar de Fenals. L’activitat forma part del programa Lloret Nature de Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist