7.3 C
Lloret de Mar

La lloretenca Laura García-Martín presenta la novel·la ‘La luna en tu mirada’

És la segona part d'una trilogia que va començar amb 'El firmamento en tu espalda'. La presentació és avui dimecres, a les 19 hores, a la Biblioteca.

Laura García-Martín
Laura García-Martín

Darreres Notícies

La lloretenca Laura García-Martín presenta aquesta tarda la novel·la La luna en tu mirada. És la segona part d’una trilogia que va començar amb El firmamento en tu espalda.

servicios profesionales jimenez

La mateixa autora explica que la història la protagonitzen dos enamorats que lluiten contra totes les adversitats per tirar endavant la seva relació.

“És la història d’amor de dues persones que ho tenen tot en contra, però tot i així decideixen apostar per viure, per la vida, per sentir”

Laura García-Martín

Mestra de professió i escriptora vocacional, Laura García-Martín va començar escrivint poemes i relats quan era adolescent i al llarg dels anys ha guanyat premis a diversos concursos municipals.

La portada del nou llibre de Laura García-Martín
La portada del nou llibre de Laura García-Martín

Fa uns mesos va presentar la primera part de la trilogia, ambientada íntegrament a Lloret. En aquest segon volum, la història es transporta també a altres llocs, però Lloret segueix tenint un pes important.

“Tot i que no es desenvolupa sencera a Lloret, sí que hi ha referències al poble i un capítol sencer, que és dels més importants, que es desenvolupa aquí, perquè per a ells és molt important el poble”

Laura García-Martín

La trilogia es tancarà amb una obra que ja està gairebé acabada i que es titularà El universo en tu piel. Abans, però, es farà la presentació de La luna en tu mirada. Serà aquesta tarda, a les set, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist