14.2 C
Lloret de Mar

La Marxa de les Ermites es duu a terme aquest diumenge per “recuperar els camins de sempre”

La 39a edició d'aquesta excursió de 18 km està pendent de la previsió del temps.

Marxa de les Ermites
Marxa de les Ermites

Darreres Notícies

Aquest diumenge se celebra una de les gran activitats que organitza al llarg de l’any el Xino Xano. Es tracta de la marxa de les Ermites, que arriba a la 39a edició. Al llarg del matí, els participants recorreran un total de 18 quilòmetres de camins entre les diferents ermites i esglésies que hi ha arreu del terme lloretenc. Passaran per boscos, platges i entorn urbà, en un traçat que permet descobrir la bellesa de la destinació. Al final del recorregut, els participants gaudiran d’un bon esmorzar a peu de platja.

Un membre de l’entitat, Carles Carbonell, explica que és una tradició que va néixer amb l’esperit de “donar a conèixer parts de Lloret que semblava que s’estaven oblidant i recuperar els camins de sempre”.

La marxa no presenta complicacions i és apte per a tothom. Els participants tenen un màxim de 4 hores per completar-la. A un ritme normal, s’acostuma a fer en 3 hores. La sortida i l’arribada és a l’ajuntament.

L’any passat, la Marxa de les Ermites va reunir al voltant de 1.000 participants, més de la meitat de fora de Lloret. Segons l’entitat, de moment, hi ha unes 300 persones apuntades, tot i que en els últims dies sempre hi ha una forta pujada en el nombre d’inscripcions. Com que és una activitat a l’aire lliure, hauran d’estar pendents de la previsió del temps.

La Marxa de les Ermites arriba aquest diumenge, a partir de les 8.00 h. Les inscripcions es poden fer de manera presencial, al Puntet, i també a través del web del Xino Xano. El preu és de 6 euros, fins aquest divendres, i de 10 euros, el mateix dia de la caminada. A banda de l’esmorzar, els participants també rebran una samarreta de record.

Arriba la 39 a Marxa Popular a les Ermites de Lloret

spot_img

El + Vist