16.5 C
Lloret de Mar

La Policia Local es formarà per incorporar les bicicletes a les patrulles per zones de vianants

La caserna acollirà una jornada el 25 de setembre i els formadors seran membres de la Policia Local de Perpinyà. A més, també hi haurà agents de Llançà.

La caserna de la Policia Local de Lloret de Mar
La caserna de la Policia Local de Lloret de Mar

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret vol implantar les unitats de BTT de cara a la propera temporada. Per formar-se, acollirà una jornada el 25 de setembre. Els formadors seran membres de la Policia Local de Perpinyà, on ja es du a terme aquest servei, i a la jornada també hi participaran agents de Llançà. En total hi haurà una cinquantena d’efectius.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Lloret, Jordi Sais, ha confirmat que volen implantar les bicicletes per a les patrulles de les zones de vianants. L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer les possibilitats que té la bicicleta com a eina professional d’autodefensa i resposta davant d’un atac físic, així com les tècniques de detenció amb un possible delinqüent.

Agents de la Policia Local de Llançà amb bicicletes (Empordà Info)

A més, Lloret mostrarà el projecte pioner Smart Destination, o Ciutat Intel·ligent, que beneficia el servei que ofereix la Policia Local, ja que la recopilació i l’anàlisi de dades permet als agents fer una gestió més eficient i ajustada a les necessitats de la ciutat.

Aquesta no és l’única jornada de formació que acull la Comissaria de Lloret. Actualment s’hi fan cursos de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. A més, altres cossos policials de diversos municipis, com Barcelona, han sol·licitat formació per conèixer el funcionament de la Policia Administrativa o la Unitat Canina. I és que, segons Jordi Sais, tant la caserna com la Policia Local de Lloret són exemplars.

El regidor de Seguretat Ciutadana també ha apuntat que diumenge 6 d’octubre la Policia Local col·laborarà amb una campanya de donació de sang organitzant una regata solidària.

spot_img

El + Vist