10.7 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament vol incloure els camins públics al POUM

El regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera, reconeix, sobre els camins de ronda, que les coses s’han fet malament tant aquest mandat com els anteriors.

Camí de ronda de Lloret
Camí de ronda de Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament està fent un inventari de tots els camins públics que hi ha arreu del municipi per incloure’l al POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).

servicios profesionales jimenez

El regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera, ha remarcat que l’inventari inclou tots els camins, tant costaners com interiors. Tot i així, amb els que hi ha polèmica és amb els de la costa, perquè són de propietat particular, però l’ús de pas és municipal.

Aquest problema impedeix que Lloret pugui tenir un camí de ronda que travessi tot el municipi i que uneixi Blanes amb Tossa. El regidor reconeix que les coses s’han fet malament tant aquest mandat com els anteriors.

A banda dels propietaris a títol particular, Ignasi Riera també assegura que és un problema que una zona sigui propietat del departament de Costes de l’Estat i que la Generalitat en tingui competències de gestió. Tot plegat fa que el camí de ronda estigui inacabat. Un fet que perjudica, segons el regidor, tant als veïns com als turistes en general i, en especial, al turisme esportiu.

Ignasi Riera ha explicat que fa mesos que es treballa en l’inventari de camins públics, que ara passarà per un període d’exposició pública perquè tothom qui vulgui pugui fer al•legacions. I, després, s’inclourà al POUM.

spot_img

El + Vist