6.4 C
Lloret de Mar

Losers, El Crèdit i La Iaia són alguns dels espectacles de la nova temporada teatral

Al llarg de l’any passat, van passar per l’equipament 25.788 usuaris, 6.000 més que el 2013.

Losers es veurà a Lloret el 7 de febrer
Losers es veurà a Lloret el 7 de febrer

Darreres Notícies

S’ha tancat el balanç del 2014 i les xifres d’ocupació de l’equipament municipal són molt positives, segons l’Ajuntament. Al llarg de l’any passat, van passar per l’equipament 25.788 usuaris, 6.000 més que el 2013.

La nova temporada s’obrirà el 7 de febrer, amb la comèdia Losers, que protagonitzen els mediàtics Jordi Díaz i Alba Florejachs. Les entrades ja són a la venda al Puntet, al Museu del Mar o al web del teatre. La resta de la programació portarà fins a Lloret un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona, El Crèdit, amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch. Serà el proper 8 de maig.

Abans i després, passaran pel teatre Montserrat Carulla, Mònica Glaenzel, Willy Toledo, el concert poètic de Paco Damas i les propostes infantils Mainasons i Robin Hood, sense deixar de banda les companyies locals i les representacions dels alumnes de l’Aula de Teatre.

Ens pocs dies, la programació es presentarà de manera oficial, conjuntament amb les funcions que es faran a Blanes, en el que es denomina Teatre de la Costa Brava Sud.

spot_img

El + Vist