12.7 C
Lloret de Mar

L’emoció i els records marquen la presentació del llibre dels Cent Anys d’Història del CF Lloret

L'acte de presentació del llibre s'ha celebrat aquest dijous al Teatre de Lloret, amb més de 130 assistents.

Acte de presentació del llibre del CF Lloret
Acte de presentació del llibre del CF Lloret

Darreres Notícies

Un acte ple de records, emocions i agraïments. Així ha estat la presentació del llibre dels Cent Anys d’Història del Club de Futbol Lloret, que s’ha celebrat aquest dijous al vespre, al Teatre, amb més de 130 assistents.

servicios profesionales jimenez

Una presentació que ha anat a càrrec de l’autora del llibre, la periodista lloretenca Maria Joancomartí, de Nova Ràdio Lloret, i l’artista local Joan Romà Ortiz.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1517425600557948931?s=20&t=vAL878_zGgwTndnC3Lyrlg

Es tracta d’un recull de vivències i anècdotes de jugadors, entrenadors i presidents rellevants de la història de l’entitat. Els seus testimonis han servit per dibuixar els cent anys de vida del primer club centenari de Lloret de Mar.

El llibre dels Cent Anys d’Història del Club de Futbol Lloret.

Un dels protagonistes més destacats és Carlos Cardona, que va defensar la samarreta del primer equip del club al llarg de 16 temporades. És, juntament amb dos jugadors més, la persona que més anys ha jugat en l’entitat. Com molts altres, no s’ha volgut perdre l’acte i s’ha mostrat molt agraït pel record que té molta gent per ell.

“Em fa molta il·lusió perquè tota la família Cardona ha jugat al futbol, estic molt content de què la gent em recordi”.

(Carlos Cardona)

Qui també va lluir la samarreta del Lloret al llarg de 16 temporades és Rafa Ramos, que ha explicat que va ser un orgull defensar l’escut.

“Ho vaig donar tot pel Lloret, vull tenir també un reconeixement per tothom que ha defensat aquest club, és un orgull”.

(Rafa Ramos)

I un dels grans capitans del club, també amb 16 anys en el primer equip, és Héctor Hermoso, un altre dels protagonistes del Llibre, en el seu cas, de l’època més recent. El que va ser un dels defenses centrals de l’equip ha explicat que va ser un orgull jugar en el Lloret i ha assegurat que comprarà el llibre per reviure la història.

“Ha estat un orgull jugar en el Lloret, estic molt content i compraré el llibre”.

(Héctor Hermoso)

L’acte de presentació del llibre dels Cent Anys d’Història del Club de Futbol Lloret ha reunit al Teatre Municipal exjugadors de diverses èpoques de l’entitat, així com socis, familiars i simpatitzants.

spot_img

El + Vist