24.8 C
Lloret de Mar
Exposició de pintures de les Alegries

Les Alegries està de Festa Major aquest diumenge amb una desena d’activitats

Com l'any passat, hi haurà els Urban Sketchers, que faran dibuixos de l’ermita al moment i, després, quedaran exposats.

Exposició de pintures de les Alegries

Darreres Notícies

La Festa Major de les Alegries se celebra aquest diumenge amb una desena d’activitats per a totes les edats. La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí amb una audició de sardanes amb la cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes i seguirà amb jocs infantils, la inauguració de les noves rajoles i la missa solemne amb el Cor Alba de Prima.

Les activitats continuaran a la tarda, després de l’aperitiu popular i el bateig i la batiada, que recupera una antiga tradició en què els padrins dels infants que es bategen llancen caramels des del campanar. Tot seguit, hi haurà una altra audició de sardanes, en aquest cas amb la Cobla Contemporània, un berenar popular i un ball de fi de festa amb Àngel Cantant.

I, al llarg de tot el dia, es comptarà amb la col·laboració dels Urban Sketchers. Una membre del veïnat, Montse Xirgu, explica que faran dibuixos de l’ermita al moment i, després, quedaran exposats perquè tothom els pugui contemplar, tal com van fer l’any passat.

Montse Xirgu reconeix que és complicat dir quantes persones solen pujar cada any per la Festa Major, però assegura que el paratge sempre s’omple i agraeix als veïns que col•laborin amb la festivitat.

Com és habitual, la festa es complementarà amb un sorteig de dotze lots de productes de la terra i l’empresa Sagalés posarà a disposició dels interessats un autocar gratuït per desplaçar-se fins a les Alegries. En sortirà un de Lloret a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, i en tornarà un de les Alegries a les dues i a les vuit.

spot_img

El + Vist