Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Exposició de pintures de les Alegries

Les Alegries està de Festa Major aquest diumenge amb una desena d’activitats

Com l'any passat, hi haurà els Urban Sketchers, que faran dibuixos de l’ermita al moment i, després, quedaran exposats.

Exposició de pintures de les Alegries

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

La Festa Major de les Alegries se celebra aquest diumenge amb una desena d’activitats per a totes les edats. La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí amb una audició de sardanes amb la cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes i seguirà amb jocs infantils, la inauguració de les noves rajoles i la missa solemne amb el Cor Alba de Prima.

Les activitats continuaran a la tarda, després de l’aperitiu popular i el bateig i la batiada, que recupera una antiga tradició en què els padrins dels infants que es bategen llancen caramels des del campanar. Tot seguit, hi haurà una altra audició de sardanes, en aquest cas amb la Cobla Contemporània, un berenar popular i un ball de fi de festa amb Àngel Cantant.

I, al llarg de tot el dia, es comptarà amb la col·laboració dels Urban Sketchers. Una membre del veïnat, Montse Xirgu, explica que faran dibuixos de l’ermita al moment i, després, quedaran exposats perquè tothom els pugui contemplar, tal com van fer l’any passat.

Montse Xirgu reconeix que és complicat dir quantes persones solen pujar cada any per la Festa Major, però assegura que el paratge sempre s’omple i agraeix als veïns que col•laborin amb la festivitat.

Com és habitual, la festa es complementarà amb un sorteig de dotze lots de productes de la terra i l’empresa Sagalés posarà a disposició dels interessats un autocar gratuït per desplaçar-se fins a les Alegries. En sortirà un de Lloret a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, i en tornarà un de les Alegries a les dues i a les vuit.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.