10.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar acull la segona trobada d’entitats andaluses de les comarques gironines

Hi participaran una trentena d'associacions, amb l'actuació de 325 persones. I la previsió és que hi passin, de públic, unes 3.000 persones.

Cartell de la trobada
Cartell de la trobada

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebra a Lloret de Mar la segona Trobada d’entitats andaluses de Girona amb la participació d’una trentena d’associacions i l’actuació de 325 persones.

servicios profesionales jimenez

L’esdeveniment l’organitzen la Penya del Granà i la Casa Cultural de los Pueblos de Íllora. El seu president, Sebastián Crespo, espera que sigui tot un èxit i es reuneixi un gran nombre de públic. La previsió és que entre dissabte i diumenge hi passin unes 3.000 persones.

La celebració començarà demà dissabte a les cinc de la tarda, amb l’acte d’obertura, que comptarà amb les actuacions de diferents entitats i música per ballar. A partir de les nou de la nit, hi haurà l’anomenada Zona Olé, una desfilada de moda de Francis Galán, l’actuacó de Javier Ginés i una sessió de dj.

La festa continuarà diumenge. A les dotze del migdia hi haurà la Misa Rociera, amb les agrupacions corals de la província. Seguidament, hi haurà la presència dels Gegants de Lloret i actuacions de diferents entitats. A la tarda, a dos quarts de cinc, actuarà el grup Ecos del Sur, i a les set hi haurà una sessió de ballet flamenc amb Daniel Candelas.

Sebastián Crespo destaca que són unes trobades que tenen per objectiu fomentar les cultures catalana i andalusa i afavorir la bona convivència entre elles.

La segona trobada d’entitats andaluses de Girona -la primera es va fer l’any passat a Quart- es farà al llarg de tot el cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist